Четвер, 14 жовтня 2021 12:50

Mercedes-Benz розпочав серійне виробництво електровантажівок eActros

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша серійна вантажівка Mercedes-Benz eActros, оснащена повним електроприводом і блоком акумуляторних батарей, зійшшла із конвеєра заводу

Перша демонстрація електричного концепту відбулася на виставці комерційних автомобілів IAA 2016 в Ганновері. Після цього компанія виготовила десять прототипів Mercedes-Benz eActros і провела на них безліч різних тестів.

У порівнянні із дослідними зразками, серійна модель сильно відрізняється. Покращення торкнулися збільшення дальності, продуктивності, вузлів приводу і безпеки.

Серійний eActros оснащений двома вбудованими електродвигунами і двошвидкісною коробкою передач. Залежно від модифікації, eActros комплектується 3-ма або 4-ма блоками АКБ, а максимальна дальність дії з однієї зарядки може досягати 400 км.

Електромобіль можна заряджати від станції потужністю до 160 кВт. Трьом батарейним блокам потрібно трохи більше години для заповнення 80% ємності. Таким чином, нова електровантажівка Daimler Truck AG ідеально підходить для щоденної розподільчої роботи в межах міста.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, далекобійна версія eActros LongHaul, також обладнана АКБ, з'явиться на конвеєрі в 2024 році.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: