П'ятниця, 08 жовтня 2021 11:41

Mercedes-Benz представив бюджетну версію eVito зі зменшеною батареєю

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, європейським покупцям став доступний пасажирський електромікроавтобус Mercedes-Benz eVito з батареєю меншого обсягу.

Машина стала легшою та дешевшою, і при цьому зросло корисне навантаження.

Поряд з батареєю об'ємом 90 кВт • год покупці тепер можуть вибрати її «усічений варіант» обсягом в 60 кВт • год. Така ж батарея стане стандартною і для преміального мікроавтобуса EQV 250.

Максимальний запас ходу електричного мікроавтобуса скоротиться з 421 до 239 або навіть до 217 км в залежності від оснащення. При цьому віддача електромотора не змінилася і становить 204 к. с. і 362 Нм крутного моменту.

Як повідомляють в компанії, з новою батареєю eVito став на 150 кг легшим, а отже, здатний прийняти на борт більше вантажу.

Зарядка батареї з 10 до 80% запасу електроенергії при потужності станції 80 кВт займає 35 хвилин. У Mercedes-Benz впевнені, що «урізана» на третину батарея виявиться затребувана у перевізників, чиї маршрути не припускають довгих поїздок.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для прикладу компанія пропонує використовувати полегшений eVito як шкільний автобус, тим більш, що зменшена батарея покликана зробити eVito доступнішим.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: