Четвер, 30 вересня 2021 09:35

Mercedes-Benz представив новий спеціальний позашляховик

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz представив новий спеціальний позашляховик для військових та спеціальних підрозділів.

У місті Граці в Австрії компанія Mercedes-Benz представила нове покоління позашляховика G-класу для використання збройними силами та силами безпеки.

Автомобіль створений на базі серії 464 G-класу, серійне виробництво якого для цивільних потреб розпочалося два роки тому.

Позашляховик оснащений більш потужним двигуном, він здатний перевозити більше корисного навантаження, зберігаючи при цьому надійність та витривалість конструкції.

Під час презентації були показані дві моделі: BR06 з кабіною на чотирьох осіб та BR09 – версія з двомісною кабіною з посиленим шасі, що дозволяє перевозити велике навантаження.

BR06 залишається в класі 3,6 тонн з вантажопідйомністю 1 тонна, тоді як BR09 має значно вищу загальну вагу, 4,9 тонни, з вантажопідйомністю 2,5 тонни, а також має більшу колісну базу та посилене шасі.

Представлені варіанти оснащені рядним дизельним двигуном потужністю 222 к.с./163 кВт (Євро 3), який розвиває крутний момент 600 Нм.

Незважаючи на збільшення продуктивності, загальна витрата пального знизилася до менш ніж дев’яти літрів на 100 км. Максимальна швидкість автомобілів BR06 та BR09 становить 120 км/год.

Завдяки автоматичній коробці передач, з блокуванням диференціалів, що вибираються (вздовж і поперек) та електронним помічникам, новим позашляховиком G-класу легко керувати навіть у складних умовах навколишнього середовища.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серійне виробництво нових автомобілів Mercedes-Benz розпочнеться в середині 2022 року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: