Середа, 25 серпня 2021 10:48

Представили розкішний автодім на базі вантажного Mercedes-Benz Actros

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автодім виготовлений німецькою компанією Dembel Motorhomes на базі вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros останнього покоління.

У салоні реалізовано вишуканий мінімалістичний дизайн, де є спальня з королівським ліжком, ванна, душова, висувний кухонний куточок, відпочинкова зона, яку також можна розширити.

Водійська зона обладнана великими комфортними кріслами. Для потреб власника передбачені резервуари для чистої води об’ємом 1000 літрів, для технічної води 550 літрів та туалету 350 літрів.

У меблях вбудована побутова техніка та телевізор шириною 55 дюймів. Для живлення численних електроприладів Actros обладнаний сонячними панелями на даху та генератором струму.

Але найцікавіше те, що в автодомі є власний гараж. В залежності від вибору клієнта, пропонуються різні варіанти вмонтованих бічних блоків гаражу.

Перший стандартний розрахований для велосипедів, мотоциклів чи квадроциклів. Наступний із двома боковими гаражними відсіками може перевозити два автомобілі типу Смарт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у найбільшій версії можна завантажити стандартні автомобілі довжиною до 4,5 метрів, проте зменшуючи простір у салоні.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: