Середа, 21 липня 2021 09:51

Mercedes-Benz Sprinter отримав нові двигуни та коробку передач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до осені 2021 року Mercedes-Benz Sprinter буде доступний з новими двигунами і новою коробкою передач

Наприкінці 2020 року фургон Sprinter в версіях панельного фургона Panel Van і кабіна з шасі Chassis Cab з заднім приводом отримав потужний і ефективний чотирициліндровий дизельний двигун Mercedes-Benz OM654, який значно підвищує комфорт водіння поряд з паливною економічністю.

Вже з осені цього року всі дорожні і позашляхові модифікації Sprinter з переднім, заднім або повним приводом, такі як фургон екіпажу, пасажирський фургон, туристичний фургон Tourer, автодім, вантажний фургон, бортовий вантажівка і шасі з кабіною, в тому числі дворядною для різних надбудов, будуть оснащуватися двигунами Mercedes-Benz покоління OM654.

Залежно від обраного приводу і варіанту кузова двигун OM654 буде доступний в чотирьох варіантах потужності: 84 кВт (114 к.с.), 110 кВт (150 к.с.), 125 кВт (170 к.с.) та 140 кВт ( 190 к.с.).

Двигуни покоління OM 654, що відповідають нормам викидів Euro VI-E і Euro 6d, відрізняються дуже низьким рівнем шуму і вібрації, що додає комфорту від поїздок всередині Sprinter.

Крім цього, двигун Mercedes-Benz OM654 має низьку витрату палива і викиди в навколишнє середовище, що досягається за рахунок комбінації його алюмінієвого корпусу зі сталевими поршнями, ступеневої процесу згоряння і покриття стінок циліндра наноматеріалів NANOSLIDE для зниження тертя, а також динамічної багатоходової рециркуляції вихлопних газів і додаткової обробки вихлопних газів.

Завдяки розташуванню поруч з двигуном, система нейтралізації відпрацьованих газів працює з невеликими втратами тепла і в оптимальних умовах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім нових двигунів OM 654, задньопривідні версії Sprinter можна буде вибрати або з нинішньою 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з новим 9-ступінчастим гідротрансформаторним автоматом 9G-TRONIC, який дозволяє додатково поліпшити паливну економічність.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: