Середа, 26 травня 2021 19:26

На виставці в Києві Mercedes-Benz представив лінійку «люксової» техніки

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, в Києві відкрилась виставка ComAutoTrans-2021. І ми розпочинаємо докладно розповідати про експонентів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі Mercedes-Benz на виставку ComAutoTrans-2021 привіз офіційний дилер в Україні, компанія ПрАТ «АТП «Атлант».

Mercedes-Benz на ComAutoTrans-2021

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про те, що на виставці спеціальної техніки «HD Технополігон», яка проходила в Києві, демонструвався унікальний самоскид Mercedes-Benz, спеціально призначений для експлуатації при повній відсутності доріг.

Крім того, компанія «Атлант» в поточному році передала замовнику унікальний тягач Mercedes-Benz Actros в ексклюзивній комплектації. Зараз, ця машина - єдина в Україні, а в Європі їх лічені одиниці.

А сьогодні на ComAutoTrans-2021 представляють три автомобіля Mercedes-Benz. А саме:

    • Sprinter у виконанні «фургон»;

Mercedes-Benz на ComAutoTrans-2021

    • Шасі Sprinter, на якому можна встановити практично будь-які надбудови (в тому числі, перетворити його в бортовий самоскид, цистерну, встановити кран та ін.);

Mercedes-Benz на ComAutoTrans-2021

    • Люксовий вен Mercedes-Benz V-class, особливістю якого є розкішне оздоблення салону і використання новітніх технологій. Автомобіль пропонується з потужними і одночасно економічними силовими агрегатами, які відповідають екологічним нормам Євро-6. Салон Mercedes-Benz V-class є зразком преміум обробки і відмінною ергономіки.

Mercedes-Benz на ComAutoTrans-2021

Mercedes-Benz на ComAutoTrans-2021

Ще раз нагадаємо, що  Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: