Четвер, 06 травня 2021 10:27

Mercedes-Benz випустив перший ексклюзивний тягач Actros Edition 2

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на головному заводі Mercedes-Benz Trucks в німецькому місті Верт виготовлена перша машина із обмеженої партії 400 одиниць магістральних тягачів Actros Edition 2

Днями на підприємстві Mercedes-Benz в місті Верт було завершено збирання першого магістрального тягача Actros Edition 2. Всього у цьому ексклюзивному виконанні буде виготовлено лише 400 машин. Тягач вирізняється багатою комплектацією, в яку увійшли близько 40 різних опцій для інтер'єру та екстер'єру.

Так, всередині кабіни водій оцінить приладову панель і дверні ручки, покриті шкірою Наппа. Низка деталей інтер'єру виконані із карбону. У даху встановлено люк з контурним освітленням. Також передбачена верхня полиця підвищеної комфортабельності - шириною 900 мм.

Зовні Actros Edition 2 виділяється «зірковим» забарвленням бічних стінок кабіни та чотирма світлодіодними фарами в сонцезахисному козирку. Решітка радіатора прикрашена декоративними елементами, чорна зірка з трьома променями і має LED-підсвічування, а плафони фар головного світла виконані затемненими.

У профіль машина також привертає увагу підніжками і ковпаками коліс, виготовленими з неіржавіючої сталі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, що Actros Edition 2 продовжує традицію ексклюзивних тягачів Edition 1, випущених також обмеженим тиражем в 400 одиниць. Одна з таких машин свого часу була продана в Україні - вона стала першим Actros нинішнього покоління, реалізованим в нашій країні.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: