Неділя, 23 серпня 2020 13:27

Mercedes-Benz отримав замовлення на поставку великої партії Actros

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник поставить 100 автомобілів компанії Transportadora Contatto.

Бразильський підрозділ і завод Mercedes-Benz do Brasil поставлять транспортній компанії Transportadora Contatto 100 важких вантажівок Mercedes-Benz Actros. Як повідомляється, замовлення для бразильської компанії Contatto має бути виконане до грудня 2020 року.

Нова вантажівка Actros бразильського виробництва використовує глобальні технології та платформи Mercedes-Benz. Велика частина інновацій була розроблена з метою задоволення потреб водіїв, клієнтів і суспільства. Завдяки новим функціям, таким як мультимедійна кабіна, більш складні системи безпеки і MirrorCam замість зовнішніх дзеркал заднього виду, новий Mercedes-Benz Actros забезпечує необхідний рівень безпеки, ефективності використання палива і доступності.

Крім цього, місцеві клієнти мають нові, специфічні для ринку рішення, одне з яких полягає в тому, що на бразильський Actros встановлено сучасний двигун Euro V, який працює в парі з системою трансмісії, яка доступна тільки в цій країні.

В Україні вантажні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема модель Actros, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: