Середа, 20 травня 2020 16:35

Mercedes-Benz поставив українській паливній компанії 25 нових тягачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автомобілі відповідають екологічним нормам Євро-5 та обладнані двоспальними кабінами.

Компанія ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні, поставила українській паливній компанії UPG велику партію тягачів Mercedes-Benz Actros четвертого покоління, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі ПрАТ «АТП «Атлант».

Усі 25 машин обладнані рядними шестициліндровими моторами потужністю 450 к.с., що відповідають екологічним нормам Євро-5. Автомобілі мають двохспальні кабіни BigSpace, ключовими перевагами яких є велика свобода пересування та наявність великої кількості місць для зберігання речей.

Крім того, усі Mercedes-Benz Actros, призначені для UPG, виконані у версії ADR, призначеній для перевезення небезпечних вантажів.

Нагадаємо, за результатами березня 2020 року Mercedes-Benz став лідером продажів вантажівок в Україні. В жовтні минулого року на українському ринку представили нове, п'яте, покоління Mercedes-Benz Actros, яке вважається найбільш інноваційною вантажівкою на сьогодні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: