П'ятниця, 27 березня 2020 15:18

Сервісні центри Mercedes-Benz Trucks залишаються відкритими

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, до 3 000 центрів обслуговування в Європі вантажних автомобілів та автобусів Daimler Trucks&Buses продовжують свою роботу.

Про це розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії. Як йдеться в повідомленні, виробник вантажівок Mercedes-Benz, FUSO та Daimler Busses роблять все можливе, щоб і надалі постачати своїх клієнтів запчастинами забезпечувати сервісними послугами навіть в ситуації, що склалася.

«Там, де це можливо організаційно - відповідно до вимог законодавства - ми чітко підтримуємо нашу мережу послуг по всій Європі, а це – до 3000 центрів. Відповідні плани складаються для наших власних компаній, та компаній-партнерів» - кажуть в компанії.

Зараз комерційні транспортні засоби особливо важливі для транспортування та логістики, і повинні бути доступними для забезпечення постачання, а також для екстрених послуг. Тому важливо, щоб сервісні центри продовжували працювати там, де це можливо.

«Наші колеги в наших сервісних центрах роблять вагомий внесок у можливість нашого суспільства якнайкраще впоратися з надзвичайним станом, і тому ми щиро дякуємо цим героям щоденно», - сказав Мартін Даум, голова правління Daimler Truck AG.

У той же час компанією вживаються всі необхідні заходи для забезпечення захисту клієнтів та працівників у місцях обслуговування, що залишаються відкритими.

Нагадаємо, Mercedes-Benz – лідер в Україні з продажу нових вантажних автомобілів з повною масою понад 3,5 т протягом 2018-2019 років (за винятком автомобілів виробництва країн СНД за даними AutoConsulting). А найбільш продаваною моделлю, серед нових вантажних автомобілів з повною масою понад 16 т, вже кілька років є Actros (за даними Укравтопром).

Представляє Mercedes-Benz в Україні ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: