Четвер, 21 листопада 2019 10:21

Обрано переможця міжнародного конкурсу «Вантажівка року-2020»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, журі престижного міжнародного конкурсу International Truck of the Year 2020 оголосило переможця.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Міжнародною вантажівкою року-2020» став Mercedes-Benz Actros нового покоління (який, до речі, не так давно презентували в Україні).

Престижна нагорода була вручена професору Уве Бааке, керівнику відділу розробки продукції Mercedes-Benz Trucks, в день преси Міжнародної виставки рішень для дорожнього і міського транспорту Solutrans в Ліоні, Франція.

На другому місці - IVECO S-Way, а третю сходинку посів Volvo FH I-Save.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щорічна нагорода «Вантажівка року» присуджується вантажівці, представленій на ринку в попередні 12 місяців, яка, на думку компетентного журі, зробила найбільший внесок в підвищення ефективності автомобільних перевезень. При визначенні переможця розглядається ряд важливих критеріїв, серед яких технологічні інновації, комфорт, безпека, керованість, економія палива, екологічність і сукупна вартість володіння.

Підводячи підсумки голосування журі, голова правління конкурсу «Міжнародний вантажівка року» Джаненріко Гріффін прокоментував: «З введенням нового Actros Mercedes-Benz випустив сучасну надпотужну вантажівку, яка впевнено торує шлях до автономного водіння».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: