П'ятниця, 21 червня 2019 16:12

Найбільший ретейлер Швейцарії використовуватиме електровантажівки Mercedes

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ще один електричний eActros працюватиме в автопарку однієї з швейцарських логістичних компаній.

Компанія Mercedes-Benz розширює географію дорожніх випробувань електричного eActros. Слідом за німецькими компаніями, свій автопарк екологічно чистими вантажівками поповнили одразу дві швейцарські компанії – логістична фірма Camion Transport та найбільший ретейлер країни Migros.

Camion Transport використовуватиме 18-тонну вантажівку для торгівельних, комерційних та індустріальних перевезень у місті Сент Гален. У свою чергу, Migros експлуатуватиме 25-тонний автомобіль з кузовом рефрижератор для доставки продуктів у супермаркети мережі в місті Цюріх та передмісті. Цікаво, що цей автомобіль дасть змогу виявити особливості експлуатації електричного eAcros у місцевості з різним ландшафтом.

Кожен з електричних автомобілів Mercedes-Benz eAcros щодня долатиме близько 150 км шляху. Запас ходу вантажівки становить 200 км, і його вистачить для щоденних перевезень без необхідності підзарядки.

Нагадаємо, тестування eActros проходить в рамках «Автопарку інновацій». В ньому приймають участь 20 вантажівок, які випробовуються в реальних умовах експлуатації компаніями різних напрямків. Результати випробувань допоможуть спеціалістам Mercedes-Benz врахувати потреби та зауваження клієнтів та почати поставки машин широкому колу клієнтів у містах в 2021 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: