Субота, 29 червня 2024 10:40

Для Канади виготовлять 1500 вантажівок Mercedes-Benz Zetros

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Канаді поставлять 1500 нових військових вантажівок Mercedes-Benz Zetros, які посилять логістику армії.

У компанії Daimler AG розповіли, що до партії увійдуть, зокрема, найновіші Zetros, які отримали нову захищену кабіну.

Крім Mercedes-Benz Special Trucks, до мережі контрактних виробників входять компанії Marshall Canada, Soframe, Manac і General Dynamics Land Systems-Canada.

Спільно п’ять компаній реалізують замовлення на модернізацію канадського логістичного парку у рамках проєкту Logistics Vehicle Modernization (LVM).

Marshall Canada виготовить модулі, які встановлюються на вантажівки Zetros. Manac постачає різні причепи, а Soframe забезпечує броню для транспортних засобів.

General Dynamics Land Systems-Canada виступає генеральним підрядником у проєкті закупівель Міністерства оборони Канади.

Усього Канада отримає трохи понад 1000 легких Zetros з колісною формулою 4×4 та близько 500 важких Zetros 8×8.

Новий броньований Zetros 3851A 8×8 нещодавно компанія представила у Парижі на виставці Eurosatory 2024.

Чотиривісний Zetros здатний перевозити важкі вантажі та може самостійно завантажувати і розвантажувати контейнери й інше логістичне обладнання.

Автомобіль завдовжки 11,15 м, завширшки 2,60 м та заввишки 3,70 м оснащений 6-циліндровим турбодизелем ОМ 460 потужністю 510 к.с. З двигуном у парі працює автоматична коробка передач Allison 4500SP.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецькі вантажівки Zetros також стоять на озброєнні України та допомагають військовим з логістикою. Mercedes-Benz Zetros надходять до України з запасів німецького Бундесверу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: