Четвер, 02 травня 2024 11:49

Daimler активізує використання електричних вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, прагнучи декарбонізувати власні логістичні операції, Daimler Trucks North America розширює використання електричних вантажівок у багатьох регіонах.

Компанія Daimler Trucks у Північній Америці почала інтегрувати електричні вантажівки Freightliner eCascadia з акумулятором у свої логістичні операції.

Компанія також оголосила про плани почати використовувати свої вантажівки Freightliner eM2 з електричним приводом для перевезень на короткі відстані та доставки на підприємства.

Daimler сподівається, що його зусилля допоможуть продемонструвати ефективність електричних вантажівок у реальних сценаріях, що врешті-решт підштовхне продажі, але довести, що його продукція справляється із завданням, — це лише частина рівняння.

Автовиробник таким чином також показує своїм клієнтам, що готовий до декарбонізації свого виробництва.

Раніше компанія оголосила про плани досягти вуглецевої нейтральності для всіх нових продуктів і послуг від прямих постачальників у Європі, США та Японії до 2039 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід нагадати, що компанія Daimler Truck та її американський бренд Freightliner представили серійну версію повністю електричної вантажівки eCascadia.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: