Вівторок, 21 лютого 2023 10:56

Mercedes-Benz представила нову військову вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, представлений в Абу-Дабі Zetros 3351 A 6×6 підтверджує репутацію Zetros як екстремальної «робочої конячки».

Машина без зусиль справляється з вибоїнами і ямами, горами і пагорбами, піском, пилом, холодом і спекою. Особливо це стосується першої версії автомобіля з безкамерними шинами розміром 525 в поєднанні з автоматичною системою контролю тиску в шинах.

Шасі, представлене на IDEX 2023, оснащене потужним рядним шестициліндровим двигуном OM 460 Euro V робочим об’ємом 12,8 л. Дизельний двигун розвиває вражаючу потужність 510 к.с. і обертовий момент 2400 Нм.

Автоматична коробка передач 4500 SP забезпечує ще більшу динаміку автомобіля.

Шестиступінчаста коробка передач, вперше представлена в 2021 році, забезпечує більш швидке і в той же час більш м’яке рушання з місця і прискорення без переривання тягових зусиль завдяки повністю автоматичному вибору передачі в багатьох ситуаціях.

Це, в свою чергу, полегшить водію успішне і плавне управління транспортним засобом.

Розміри тривісного Zetros становлять 9216x2800x2991 міліметрів при колісній базі 4 450 міліметрів. Порівняно коротка колісна база призводить до більшого кута рампи і, таким чином, оптимізує керованість на бездорожжі.

Автомобіль має дозволену повну масу 33 тонни (7,5 тонни на передню вісь і по 13 тонн на дві задні осі) і повну масу автопоїзду 120 тонн. В кабіні з центральним сидінням можуть розміститися три людини.

Кузов-платформа EMPL дозволяє використовувати Zetros 3351 A 6x;6 в різноманітних сферах — будь то транспортування людей, матеріалів або контейнерів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, однак також можливі, наприклад, встановлення корпусів баків для води або додаткових паливних баків.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: