Четвер, 12 січня 2023 12:20

Mercedes-Benz отримав замовлення понад 50 eActros LongHaul

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Tevex Logistics має намір закупити велику партію акумуляторних вантажівок Mercedes-Benz eActros LongHaul, щоб використовувати їх для далеких перевезень продуктів харчування.

Під час офіційної зустрічі компанії підписали угоду про наміри придбати 50 акумуляторів із запасом ходу близько 500 км, серійне виробництво яких планується запустити у 2024 році.

«Tevex – давній партнер Mercedes-Benz Trucks із великим новаторським духом. Ми раді, що логістична компанія планує покластися на eActros LongHaul для перевезення особливо вимогливих харчових продуктів із регульованою температурою», - стверджує керівник відділу маркетингу Стіна Фагерман.

У свою чергу, представник покупця Клеменс Тонніс заявив, що Tönnies Group прагне до 2030 року вдвічі скоротити викиди вуглекислого газу при використанні автомобільного транспорту. Це зобов'язання є важливою частиною програми сталого розвитку «t30», прийнятої компанією.

«Привід eActros LongHaul покликаний допомогти нам якнайшвидше досягти наших цілей у сфері сталого розвитку. Ми з нетерпінням чекаємо на початок серійного виробництва. Альтернативні приводи – це вже не майбутнє, а тепер»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нагадаємо, що у середині грудня постачальник логістичних послуг Dachser оголосив про плани поповнити свій європейський парк 50 автомобілями Mercedes-Benz eActros LongHaul.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: