Вівторок, 09 лютого 2021 13:29

Mercedes-Benz тестує електричний «аптечний» рефрижератор на базі Sprinter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанії Thermo King і Trane Technologies оголосили про партнерство з Mercedes-Benz AG для розробки прототипу повністю електричного рефрижератора на базі шасі Mercedes-Benz eSprinter.

Автомобіль призначений для доставки цільових фармацевтичних продуктів та ліків в міських районах.

Прототип Mercedes-Benz eSprinter Pharma оснащений електричною холодильною установкою E-200 і новою літій-іонно. (Li-ion) батареєю Thermo King. Чиллер E-200 і сучасна літій-іонна батарея забезпечують незалежну та постійну роботу, гарантуючи безперервність холодового ланцюга навіть у випадку зупинки для доставки або перерви. Це особливо важливо з точки зору підтримки контрольованою і постійної температури у вантажному відсіку - як ключового елемента у забезпеченні якості, цілісності і ефективності перевезених фармацевтичних препаратів і ліків.

Модель eSprinter Pharma спрямована на створення екологічно безпечного електромобіля, призначеного для задоволення потреб фармацевтичної промисловості. З самого початку роботи розробники прагнули уникнути рішень з використанням автономної допоміжної батареї або пасивних методів охолодження.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у першому турі тестувався прототип повністю електричного фургона Mercedes-Benz. За чотири тижні автомобіль проїхав більше 2000 кілометрів, підтримуючи температуру в вантажному відсіку від 15 до 25 градусів Цельсія, успішно доставляючи фармацевтичні препарати до аптек міста і передмість. Подальші випробування заплановані на кінець 2020 року - початок 2021 року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: