Середа, 27 листопада 2019 12:26

Mercedes-Benz V-class отримає мультимедійну систему, яка сама вчиться

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, замовити новинку можна буде вже у грудні цього року.

Компанія Mercedes-Benz анонсувала майбутній старт прийому замовлень на мікроавтобус V-Class з фірмовою мультимедійною системою MBUX. Новий V-Class з системою MBUX стане доступний для замовлення в грудні нинішнього року, повідомляє прес-служба компанії зі Штутгарта.

Система, нагадаємо, вперше з’явилася на хетчбеках A-Class останнього покоління, а також на таких моделях Mercedes-Benz, як CLA і GLC. Головними особливостями фірмової мультимедійної системи в Mercedes називають інтуїтивно зрозуміле управління, широкі можливості персоналізації, а також функцію розпізнавання голосу.

Остання є самонавчальною та здатна, як заявляє виробник, розпізнавати фрази на основних європейських мовах. Крім того, вона «розуміє» не тільки літературну мову, а й сленг. Активується система голосового управління натисканням спеціальної клавіші на кермі або командою «Hey, Mercedes!»

Головний пристрій системи MBUX має сенсорний дисплей діагоналлю 7 або 10,25 дюймів; управляти системою можна також за допомогою тач-пада на центральній консолі.

Терміни початку прийому замовлень на Mercedes V-Class з системою MBUX в Україні офіційно поки не повідомляються.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: