П'ятниця, 25 червня 2021 11:47

Китайці представили новий 95-тонний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія LiuGong розробила новий 95-тонний екскаватор 995F, який став найважчою моделлю в каталозі китайського виробника.

Новий 995F є першою моделлю в лінійці великогабаритних екскаваторів серії F. Машина орієнтована на видобуток корисних копалин, розробку кар'єрів та знесення будівель.

Модель 995F приводиться в дію 18,1-літровим двигуном Perkins 2806J стандарту EU Stage V потужністю 447,5 кВт (600 к. с.) При низьких оборотах двигуна і високому крутному моменті, машина забезпечує лідируюче в своєму класі зусилля відриву.

995F пропонує режими роботи Eco, Standard і Power, в той час як 10 швидкостей двигуна дозволяють оператору збалансувати потужність і ефективність відповідно до вимог конкретних додатків.

Екскаватор також оснащений вдосконаленою змінною електрогідравлічною системою, яка регулює розподілення потоку, відповідно до умов експлуатації.

Маючи 2 режими роботи, таких як навантаження і розрив, стріла екскаватора може опускатися під власною вагою, що знижує витрату палива, запобігає пошкодження і підвищує комфорт оператора.

Посилена ходова частина 995F зі змінною шириною колії оснащена високоміцними кованими колесами гусениць і натяжними роликами великого діаметру з потовщеними зносостійкими шарами, в той час як гусеничні пластини з глибоким профілем подвійного грунтозачепа забезпечують довговічність і більш високу тягу при русі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор 995F також доступний в спеціальній версії 995FDM, призначеній для знесення будівель, яка постачається в комплекті з захистом ковшового циліндра, відкидним захистом рівня II FOPS, а також поворотним трубопроводом і дренажною лінією навісного обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: