Четвер, 24 червня 2021 10:32

Представили новий електричний підземний навантажувач-«комаху»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, представлений нещодавно електричний навантажувач для роботи в шахтах, розроблений компанією GHH Group, отримав дуже оригінальну конструкцію.

Присадкуватий силует нового апарату з індексом LF-19EB обумовлений передусім умовами роботи: висота підземних тунелів буває різною, і чим нижча техніка, тим більш вона універсальна.

Єдина виступаюча частина - кабіна оператора - надійно захищена. Та, тим не менш, кабіна забезпечує чудовий огляд для оператора.

Вантажопідйомність такої машини становить 19 тонн, вона може працювати за температур до 52 градусів за Цельсієм, долати поздовжні підйоми до 28% і поперечні - до 15%.

Однак головна перевага цього навантажувача полягає в його електротехніці.

Так, на борту розташовані невеликі акумулятори. Їх ємність не повідомляється, але заявлено, що машині до снаги подолати відстань до 2,5 км між забоями.

Потрапивши на новое місце роботи, апарат отримує енергію вже через електричний кабель, змотаний в котушку в задній частині. Його досить підключити до джерела енергії - і можна спокійно працювати на відстані до 250 метрів від нього.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за даними виробника, для гірничої техніки такого рівня це рішення виглядає оптимальним. Не потрібно постійно возити з собою важкі батареї, але певна автономність все ж забезпечується.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: