Середа, 05 червня 2019 10:24

Найцікавіші моделі виставки Агро-2019. Фото

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить аграрна виставка Агро-2019. Втім, окрім безпосередньо сільськогосподарської техніки усі охочі можуть побачити автомобільну техніку, будівельну та навіть вантажні спорткари.

Як повідомляє кореспондент SpecMachinery.com.ua, відкривається виставка експозицією «Транспорт та Логістика», де представлені, в основному, виробники вантажівок.

Компанія Mercedes-Benz, серед інших, представила фургон Sprinter третього покоління. Цікава особливість новинки полягає в тому, що вона доступна в шести варіантах кузовів та в передньоприводній версії, яка може перевозити на 50 кг вантажу більше.

 

Зовсім поруч розташувався автомобіль МАЗ-5309RR. Це гоночна спортивна вантажівка, яка приймала участь у багатьох ралі-рейдах світового рівня та завоювала на них призові місця.

На стенді компанії AGSOLCO Ukraine можна знайти перший в України бензовоз, створений на базі JAC N82 у співробітництві із заводом «Техкомплект». Машина має 5-кубову цистерну та шасі вантажного автомобіля N-Series останнього покоління.

Також поруч розмістився зерновоз HOWO Т5 з колісною формулою 6х4. Його особливість полягає в тому, що машина повністю комплектується на заводі в Китаї, на відміну від інших зерновозів, які комплектуються самоскидними кузовами вже в Україні.

Група компаній TDC представила як техніку власного виробництва, так і фронтальні навантажувачі китайського заводу SDLG. Перша представлена навантажувачем TDC-1201 нового модельного ряду.

Продукцію SDLG представляють, зокрема, навантажувачі L956Fh та LG936L.

Також цікаві моделі можна знайти на стендах компанії Альфатех (навантажувачі Bobcat), Аларіт (фронтальний навантажувач та автогрейдер марки LiuGong), Voltech (навантажувачі Manitou).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: