П'ятниця, 04 серпня 2023 11:57

Представили новий екскаватор LiuGong для важких земляних робіт

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель 936F компанії LiuGong має глибину копання 7,5 м і оснащається ківшами великого об'єму.

LiuGong продовжує розширювати свою лінійку екскаваторів серії F. Компанія розпочала випуск нових екскаваторів минулого року. 936F важить 38 метричних тонн і працює на 314-сильному двигуні Cummins.

Машина має три нові режими потужності: Power, Standard та Eco. Новий двигун забезпечує на 5% більше крутного моменту в порівнянні з високим крутним моментом на низьких швидкостях.

Порівняно з попередніми екскаваторами серії E, витрата палива була знижена на 10%. Модель 936F може копати на глибину понад 7 метрів

LiuGong обтяжив противагу нового екскаватора, а ходова частина стала довшою і міцнішою завдяки верхнім роликам з двосторонньою опорою, призначеним для збільшення підтримки та зниження зношення.

Стріла та рукоятка стали міцнішими, що, за словами компанії, знижує навантаження на машину на 25%. Більш глибокі бічні балки підвищують удароміцність та спрощують встановлення додаткових ударних пластин.

Інші функції включають:

Електрогідравлічне управління Kawasaki,

збільшений гідравлічний насос для збільшення потоку на 11%,

плаваючу технологію стріли для запобігання надлишковому тиску під час ломки та зниження витрати палива під час плавного вирівнювання та глибоких земляних робіт,

контроль витрати та тиску навісного обладнання,

360-градусна камера для панорамного огляду навколо екскаватора.

Огородження та протектори були покращені, щоб запобігти ковзанню. Інтервали заміни мастила збільшено до 5000 годин.

Тут також наявна ергономічна кабіна з інтуїтивно зрозумілими інтерфейсами та органами управління. Кабіна перебуває під тиском і має знижений рівень звуку 69 децибел.

Доступні три сидіння: стандартна механічна підвіска, пневматична підвіска або пневматична підвіска з підігрівом та додатковою оббивкою. Кабіна оснащена 8-дюймовим кольоровим РК-монітором, що дозволяє керувати за допомогою сенсорного екрана або диска на підлокітнику.

Інші функції кабіни включають холодильник для зберігання продуктів і напоїв, скриньку для зберігання і полицю, підстаканник і тримач для телефону з 12-вольтовою зарядкою, портами USB і Aux.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, світлодіодні робочі фари входять до стандартної комплектації, а точки щоденного обслуговування знаходяться на рівні доступу із землі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: