Четвер, 05 вересня 2019 11:16

Відомий китайський виробник спецтехніки представив електричні новинки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія LiuGong презентувала свої новинки на виставці BICES 2019, що проходить у Пекіні.

На будівельній виставці BICES 2019 відбулися прем’єри нових електричних машин LiuGong. Представлені розробки поки є прототипами, але вже близькі до комерційного впровадження, яке варто очікувати в кінці наступного, початку 2021 року.

Електричний фронтальний навантажувач CLG 856H-EV є представником найпопулярнішого класу машин вантажопідйомністю 5 т. Однією з фішок даної машини є використання системи рекуперації енергії для збільшення часу роботи на одній зарядці.

Однак першим з електричної лінійки техніки планується запустити в серію міні екскаватор CLG 906E_ev. Причина проста, дана машина найбільш легко і швидко може бути перебудована з дизельної в електричну. Що стосується характеристик, то поки відомі тільки базові: вага екскаватора складає 5,9 т, стандартний ківш має об’єм 0,21 куб м. За запевненням LiuGong, машина зможе працювати на одній зарядці весь день – ємності батареї вистачить на 8-10 годин.

Другий електричний екскаватор є представником популярної будівельної техніки робочої масою 22 т. Батареї розташовані в центральній частині машини, що дозволило забезпечити гарну оглядовість для оператора. Електричний екскаватор CLG 922F_EV зроблений на базі машин нового, шостого покоління, яке також було презентовано на виставці BICES 2019.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: