Вівторок, 16 липня 2019 10:41

LiuGong представила новий навантажувач для роботи в кар’єрі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, деякі деталі для моделі 877H виробляють в Німеччині, але збірка виконують на китайському заводі.

Компанія LiuGong North America представила на північноамериканському ринку новий колісний навантажувач 877H. Машина доповнить модельний ряд підприємства і стане альтернативою вже випущених моделей 856H і 890H. Трансмісію і осі для новинки виробляють в Німеччині, потім їх імпортують в Китай для подальшого складання навантажувача.

Колісний навантажувач LiuGong обладнаний двигуном Cummins QSL9 потужністю 331 л. с. Робоча вага машини становить 24 493 кілограми. Місткість її ковша – 4,2 куб. м. Максимальна швидкість новинки дорівнює 40 кілометрам на годину.

«Це ще один колісний навантажувач, схожий з моделлю 890H, який розробили для виконання завдань в таких умовах, де необхідно, щоб машина могла функціонувати не менше восьми годин на день, п’ять-сім днів на тиждень», – сказав менеджер по продукції компанії LiuGong North America Хьюго Чанг.

Компанія LiuGong – великий китайський виробник будівельної техніки, в тому числі навантажувачів, бульдозерів, екскаваторів та інших машин. Компанія була заснована в 1958 році. Штаб-квартира підприємства знаходиться в місті Лючжоу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: