Середа, 29 вересня 2021 09:46

Mercedes-Benz представив нове шасі для електробусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz розробив повністю електричне автобусне шасі, яке використовутиметься в країнах Латинської Америки

Mercedes-Benz представила повністю електричний автобусне шасі eO500U, яке було спеціально розроблено для міст Латинської Америки і з 2022 року буде вироблятися в Бразилії.

Шасі eO500U - це модель із серії O-500, яка також є основою міського автобуса Mercedes-Benz Super Padron. Беручи до уваги досвід роботи з Mercedes-Benz eCitaro, шасі було повністю розроблено в Бразилії і піддалося інтенсивним випробуванням інженерами Daimler Buses в Німеччині і Бразилії.

Шасі eO500U може бути оснащене кузовом для низкопідлогового автобуса довжиною до 13,2 метри і місткістю до 86 пасажирів. Шасі eO500U для повністю електричного автобуса має запас ходу до 250 км і приводиться в рух двигунами маточини колеса на задній осі.

Система зарядки шасі eO500U дозволяє здійснювати повну зарядку високовольтних батарей менш аніж за три години.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вона представляє собою систему з тим же технологічним стандартом, який Daimler Buses встановив в повністю електричному міському автобусі Mercedes-Benz eCitaro.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автобусів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: