Середа, 30 червня 2021 11:56

Представили оновлений автобус Mercedes-Benz Intouro

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно був представлений оновлений приміський автобус Mercedes-Benz Intouro.

Відтепер передня частина машини виконана в привабливому ретро-стилі автобусів марки 60-х років минулого століття. При цьому заявлено, що новий Intouro став легшим на 300 кг, споживаючи на 3% менше пального.

Змінилися і габарити різних версій цього буса - він доступний в чотирьох варіантах. Основним вважається 12,2-метровий варіант. Є також вкорочений до 10,8 метра варіант К, подовжений 13,1-метровий M і найдовша (14,9 м) тривісна машина серії L.

Найбільший Intouro комплектується винятково 394-сильним рядним шестициліндровим мотором. Для менших версій на вибір замовника доступні 299-сильний або 354-сильний агрегати. Трохи пізніше планується поява гібридного варіанту.

При цьому всі автобуси в гамі в якості стандартного оснащення мають систему екстреного гальмування до повної зупинки перед перешкодою, яка окремо вміє розпізнавати і людей на дорозі.

У всіх Intouro нова сучасна передня панель, а також модернізоване сидіння водія з безліччю регулювань. Місце водія обладнано відкидною прозорою перегородкою, розмір якої можна збільшити за бажанням клієнта.

Всі сидіння в салоні встановлені на подіумах - останні стали вищими на чотири сантиметри. Завдяки цьому колісні арки виступають над підлогою під кріслами зовсім небагато - і практично не заважають пасажирам.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, боротьба з вірусами і бактеріями триває і в салоні: в системі кондиціонування передбачені спеціальні фільтруючі елементи, а біля дверей можна розмістити диспенсери з антисептиком.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автобусів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: