Четвер, 29 жовтня 2020 17:25

Новий зчленований електробус Mercedes-Benz вийшов на маршрут

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий eCitaro G може вмістити до 131 пасажира.

Компанія Daimler Buses поставила в швейцарський Цюріх три нових зчленованих електробуса Mercedes-Benz eCitaro G. Машини, як уточнює прес-служба Daimler AG, будуть працювати на лінії, що з'єднує два майданчики «Швейцарського федерального технологічного інституту» (Eidgenössische Technische Hochschule): ETH Zentrum та ETH Hönggerberg. Даний маршрут («ETH Link») обслуговує приватна швейцарська транспортна компанія EuroBus. Раніше на ETH Link працювали дизельні автобуси.

Нові 18,13-метрові зчленовані електробуси eCitaro G, які поповнили автопарк EuroBus, оснащені системою повністю електричного приводу, а також струмоприймачем для проміжної зарядки. Підзаряджатися машини можуть на зупинці Hönggerberg від зарядної станції вихідною потужністю 300 кВт. Зарядна щогла станції забезпечена спеціальним контактним роз'ємом, до якого приєднується струмоприймач електробуса для запуску процесу зарядки. Сумарна ємність акумуляторних батарей, якими оснащений eCitaro G, становить 243 кВт*год.

Новий eCitaro G може вмістити до 131 пасажира; число посадочних місць в електробуси становить 38, ще 93 людини можуть їхати стоячи; крім того, передбачені два місця для розміщення дитячих або інвалідних візків. Є також спеціальна рампа, яка полегшує доступ в салон пасажирам з дітьми та людям з обмеженою мобільністю.

У комплектацію електробусів, замовлених EuroBus, входять також система Wi-Fi, USB-роз'єми в салоні для зарядки гаджетів, а також система кондиціонування повітря.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: