Вівторок, 10 жовтня 2023 10:35

Одеса отримає від Регенсбургу 10 автобусів Mercedes-Benz

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, представники міської влади Одеси та німецького Регенсбурга домовилися про передачу до Одеси 10 міських низькопідлогових автобусів великого класу.

Під час свого візиту до Німеччини міський голова Одеси побував у місті-побратимі - Регенсбурзі. Регенсбург є одним з найактивніших донорів гуманітарної допомоги для Одеси.

Там мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся із представниками компанії Stadtwerk, яка опікується громадським транспортом в Регенсбурзі, та німецької благодійної організації Space Eye.

Сторони обговорили передачу Одесі 10 пасажирських низькопідлогових автобусів, які вийдуть на міські маршрути вже найближчим часом. Мова йде про зчленовані двосекційні автобуси Mercedes-Benz Citaro.

«Ми дуже цінуємо допомогу наших німецьких партнерів. З перших днів повномасштабного вторгнення місто Регенсбург поруч з нами, і надає усю необхідну допомогу, в тому числі - для розвитку транспортної інфраструктури Одеси», - сказав Труханов.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Одесі ці автобуси, скоріше за все, будуть передані до КП «Одесміськелектротранс» і будуть обслуговувати найбільш напружені міські автобусні маршрути.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: