П'ятниця, 24 вересня 2021 11:38

Doosan представляє новий надпотужний гусеничний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Doosan представила абослютно новий 25-тонний гусеничний екскаватор DX245NHD-7, призначений для найскладніших умов експлуатації.

25-тонний екскаватор, DX245NHD-7 включає в себе компоненти ходової частини 30-тонного класу - ланцюги, ролики, зірочка і саме шасі збільшені за розміром, щоб продовжити термін служби машини.

Новий екскаватор DX245NHD-7 оснащений дизельним двигуном Doosan DL06V останнього покоління, який розвиває потужність 131 кВт (176 к.с.) при 1800 об / хв. Завдяки новій технології технічне обслуговування фільтра сажі (DPF) було значно скорочено, при цьому воно не потрібне доти, доки машина не пропрацює 8000 годин.

У DX245NHD-7 доступні чотири режими потужності (P +, P, S або E), які можна встановити як в односторонній, так і в двосторонній режими роботи.

Новий екскаватор має інтелектуальну гідравлічну систему, яка забезпечує поліпшення роботи навісного обладнання приблизно на 30% в порівнянні з попередніми моделями.

У новій системі застосовується інтелектуальна гідравлічна логіка для оптимального розподілення витрат гідравлічної рідини, коли стріла і навісне обладнання працюють одночасно.

На панелі управління DX245NHD-7 є новий режим похило-поворотного пристрою, який можна вибрати для забезпечення оптимізованого гідравлічного потоку і допомагає максимізувати точність роботи похило-поворотного пристрою.

Нова модель DX245NHD-7 в стандартній комплектації встановлюється на заводі з сучасною бездротовою системою моніторингу автопарку DoosanCONNECT.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система DoosanCONNECT пропонує веб-рішення для управління парком техніки, яке дуже корисно для моніторингу продуктивності і безпеки машин та сприяння профілактичного обслуговування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: