Понеділок, 28 червня 2021 11:24

Doosan представив новий гусеничний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова 23-тонна модель DX225LC-7 вирізняється високою продуктивністю, підвищеною паливною економічністю та комфортом оператора.

Компанія DOOSAN випустила перший зі своїх гусеничних екскаваторів середнього розміру нового покоління - DX225LC-7, що відповідає стандарту Stage V.

Ця машина також є першим екскаватором Doosan такого розміру, оснащеним інноваційною технологією віртуального відведення газів (VBO) D-ECOPOWER.

Це забезпечує операторам більш високу продуктивність і зниження витрати палива приблизно на 7% в годину в порівнянні з попередньою моделлю Stage IV.

На додаток до більш високої продуктивності та економії витрат нова модель екскаватора DX225LC-7 пропонує більше нових функцій в стандартній комплектації, ніж інші машини на ринку.

Машина постачається із на 14% важчою противагою - 4,9 тонни, для роботи з більш важким навісним обладнанням. На додаток до підвищеної стійкості екскаватор Doosan оснащений новою інтелектуальною гідравлічною системою, яка на 30% покращує роботу навісного обладнання в порівнянні з попередніми моделями.

У новій системі застосовується інтелектуальна гідравлічна логіка для оптимального розподілення витрат гідравлічної рідини, коли стріла та навісне обладнання працюють одночасно.

Також передбачено новий пріоритетний клапан та додаткова гідравлічна лінія, що забезпечує безперервний потік гідравлічної рідини до навісного устаткування.

Ще одна нова особливість DX225LC-7 - функція точного повороту, яка зводить до мінімуму коливання, підвищуючи загальну безпеку на місці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щоб відповідати вимогам стандартів Stage V за викидами вихлопних газів, DX225LC-7 оснащений дизельним двигуном Doosan DL06V останнього покоління, який забезпечує потужність 129 кВт при 1800 об/хв.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: