Середа, 07 серпня 2024 13:33

Hitachi представив новий екскаватор із великим вильотом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi випустила модель екскаватора ZX210LC-7H SLF потужністю 172 кінських сили та вагою 25 тонн.

Розроблений для глибокого копання, днопоглиблювальних робіт, обробки схилів, портових і сільськогосподарських проектів, новий екскаватор має потужну силу копання ковша, максимальну дальність копання 16,5 метрів і максимальну глибину копання 12 метрів.

Додаткові моделі в новій лінійці включатимуть ZX250LC-7H SLF потужністю 188 кінських сил вагою 29,3 тонни і ZX350LC-7H SLF потужністю 282 кінські сили вагою 38,5 тонн.

Герметична кабіна була модернізована: збільшено просвіт для голови та місця для ніг, зменшено вібрацію та шумність, а також покращено оглядовість.

Система камер периферійного огляду Aerial Angle дає операторам можливість переглядати з висоти пташиного польоту на 270 градусів безпосереднє оточення машини на 8-дюймовому РК-моніторі з антивідблиском.

Додаткові функції включають регульоване одним дотиком сидіння з пневматичною підвіскою, Bluetooth, порт USB та інші рішення.

ZX210LC-7H SLF оснащено власною гідравлічною схемою, яка максимізує ефективність, і оновленим поворотним двигуном для плавного, передбачуваного вильоту та контролю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два режими роботи, економічний або потужний, дозволяють операторам реагувати на зміну умов на робочому місці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: