Середа, 03 квітня 2024 13:44

Hitachi представила новий колісний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, навантажувачі ZW310-7 забезпечують операторам ідеальне робоче середовище, яке зменшує втому оператора та підвищує продуктивність.

27-тонний навантажувач із потужністю двигуна 312 к.с. є частиною нової  серії ZW-7  і має кілька функцій, призначених для підвищення комфорту оператора та продуктивності.

Як базова, так і преміум-моделі включають стандартне повністю регульоване сидіння з підігрівом, яке включає встановлений на сидіння підлокітник з ергономічним електричним і гідравлічним керуванням.

Підлокітник і елементи керування регулюються вперед або назад для операторів різного зросту.

Обидві версії ZW310-7 мають контроль швидкості наближення, який дає оператору контроль над максимальною швидкістю, обраною під час завантаження, для швидшої та ефективнішої роботи.

Нові машини дозволяють оператору зважувати та реєструвати переміщений матеріал.

Додаткові оновлені функції включають покращене зчеплення з диференціалом обмеженого ковзання та чотириступінчастою трансмісією Powershift і блокуванням гідротрансформатора.

Навантажувачі ZW310-7 також мають функцію автоматичного ввімкнення, яка автоматично збільшує оберти під час руху в гору, щоб запобігти падінню обертів двигуна.

Моделі преміум-класу матимуть систему камер периферійного огляду Aerial Angle, набір із трьох камер, встановлених на задній частині машини, які забезпечують широкий огляд на моніторі навколо навантажувача на 270 градусів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові навантажувачі оснащені автоматичним реверсивним вентилятором з гідравлічним приводом і радіаторами з широкими ребрами в стандартній комплектації, щоб запобігти засміченню системи охолодження.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: