Середа, 07 липня 2021 11:43

Hitachi представляє нові екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi представила другу фазу своєї лінійки середніх екскаваторів Zaxis-7 - моделі ZX160-7 і ZX180-7, які відповідають вимогам Stage V.

Виробник заявляє, що в нових моделях вдалося досягти зниження витрати палива до 7% завдяки іноваційній гідравлічній системі Hitachi HIOS IV і вдосконаленням ходового механізму.

Оператори також можуть контролювати паливну економічність і скорочувати витрати за допомогою нового індикатора ECO, який добре видно на багатофункціональному 8-дюймовому кольоровому РК-моніторі.

Обидві моделі доступні з моноблочною або двосекційною стрілою. ZX180-7. Зменшений радіус повороту ZX180-7 також робить його придатним для роботи в обмеженому просторі.

Ультрасучасна та простора кабіна екскаватора Hitachi Zaxis-7 забезпечує безпечну і комфортну робочу середу для операторів з одним з найнижчих рівнів шуму на ринку і на 16% менше вібрації в порівнянні з попереднім поколінням.

На моделі ZX160-7 і ZX180-7 був встановлений широкий спектр надійних нових компонентів, таких як поліпшені хомути для шлангів для запобігання витоку масла і води і скорочення позапланових простоїв. Для максимального збільшення часу безвідмовної роботи особлива увага була приділена простому обслуговуванню і очищенню конструкції.

Системи віддаленого моніторингу Owner's Site і ConSite відправляють щоденні робочі дані через GPRS або через супутник з екскаватора в Global e-Service. ConSite підсумовує інформацію в щомісячному електронному листі, а додаток ConSite Pocket показує попередження в реальному часі в разі виникнення будь-яких проблем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще одна новація постійно контролює якість моторного та гідравлічного масла 24 години на добу, сім днів на тиждень. Дані передаються щодня через два датчика масла в Global e-Service.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: