Середа, 07 липня 2021 14:39

Hitachi працює над повністю електричним кар’єрним самоскидом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hitachi і ABB розроблять 100% електричний кар'єрний самоскид на основі троллейвоза EH4000AC-3

Hitachi Construction Machinery і ABB підписали угоду про спільну розробку повністю електричного акумуляторного кар'єрного самоскида з динамічною зарядкою та індивідуалізованою бортовою системою зберігання енергії.

Використовуючи інноваційну акумуляторну технологію ABB, вантажівки Hitachi Construction Machinery можуть бути конвертовані з дизельних в повністю електричні.

Самоскиди працюватимуть з використанням нової бортової системи електрифікації з динамічної зарядкою, черпаючи енергію через пантограф по повітрю, що дозволить одночасно заряджати бортову систему накопичення енергії і забезпечувати енергією самоскид.

Система забезпечить продовжений термін служби батареї за рахунок зниження навантаження і розряду під час кожного циклу перевезення, пропонуючи економічне галузеве рішення, що дозволяє працювати в безперервному режимі для високої продуктивності.

ABB розроблятиме бортові системи накопичення енергії шляхом адаптації моделі дизель-електричного тролейного самоскида EH4000AC-3, а Hitachi Construction Machinery очолить загальне проектування і розробку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки використанню систем самоскидів Hitachi Construction Machinery з динамічною зарядкою акумуляторів і акумуляторної технології ABB, спільне співробітництво не тільки допоможе вирішити проблеми, пов'язані з електрифікацією самоскидів, а й забезпечить реальне вирішення проблеми зміни клімату.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: