Вівторок, 06 лютого 2024 12:53

Hitachi представила шість нових моделей екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hitachi оновила лінійку середніх і великих екскаваторів шістьма новими моделями ZAXIS-7 вагою від 26,5 до 87,5 тонн.

Це моделі ZX250LC-7, ZX300LC-7, ZX350LC-7, ZX490LC-7, ZX690LC-7 і ZX890LC-7. Оновлені екскаватори ZAXIS-7 оснащені вдосконаленими функціями, які підвищують комфорт оператора, оглядовість, економію пального, довговічність і продуктивність роботи.

Ці екскаватори демонструють гідравлічні системи наступного покоління в поєднанні з надійними двигунами Isuzu для підвищення продуктивності та зниження споживання пального.

Залежно від розміру, екскаватори отримують одну з трьох гідравлічних систем – HIOS V, TRIAS II або TRIAS III.

Екскаватори ZX-7 оснащені конфігураціями стріли та рукояті для високих навантажень, спеціально розробленими для роботи у важких умовах. Нещодавно посилені компоненти ходової частини, такі як направляючі ролики, ролики та покращені ущільнення, забезпечують довгострокову надійність.

Також Hitachi оснастила екскаватори ZAXIS-7 більшими, тихішими та ергономічнішими кабінами. Кабіни мають більший просвіт для голови, простір для ніг і регульоване одним дотиком сидіння з пневматичною підвіскою з вбудованою консоллю керування.

Щоб зменшити шум і вібрацію, Hitachi збільшила товщину заднього скла, додала ущільнювач між кабіною та підлогою та прикріпила кабіну до основи машини за допомогою чотирьох заповнених рідиною еластичних кріплень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вдосконалення конструкції, включаючи повітряний фільтр двигуна та герметичний внутрішній фільтр для кондиціонера, покращують якість повітря та запобігають проникненню пилу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: