Понеділок, 05 серпня 2024 12:22

Palfinger представив нову лінійку гакових навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Palfinger представила нові важкі гакові навантажувачі серії Advanced HT із можливістю дистанційного керування.

Лінійка із трьох моделей призначена для будівництва, знесення, видалення відходів, переробки, озеленення та муніципального застосування.

Нові навантажувачі мають вантажопідйомність 18100 кг - HT 400, 22700 кг - HT 500 і вантажопідйомність 30000 кг - HT 660.

Усі моделі серії HT оснащені знімними та регульованими направляючими для контейнерів різної довжини.

Нова конструкція підрамника з Х-подібною балкою, передньою поперечною балкою та вдосконаленими середніми та задніми поперечними балками покращує стабільність, особливо під час перекидання.

Низькопрофільна система шасі зменшує загальну транспортну висоту для підвищення стійкості вантажу та комфорту оператора.

Нова запобіжна засувка на вдосконаленому кронштейні гака надійно фіксує підбирач для контейнерів на гаку, щоб запобігти підстрибуванню або випадковому від’єднанню. Регульована система замків підходить для різних баків.

Оператори можуть завантажувати та розвантажувати контейнери, не виходячи з кабіни, використовуючи новий пульт дистанційного керування Pro Active Drive.

Пульт дистанційного керування можна налаштувати для операційних доповнень, таких як системи автоматичного брезенту, розкидачі солі та снігоочисники.

Додаткові функції включають:

Автоматичний цикл: дозволяє завантажувати та розвантажувати одним натисканням джойстика.

Швидкий рух: збільшує швидкість висування на 30% для порожніх контейнерів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут також наявне бездротове дистанційне керування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: