Четвер, 19 жовтня 2023 11:15

Mercedes-Benz представив нові моделі Unimog для сільського господарства

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на передпоказі Agritechnica, Mercedes-Benz Special Trucks представила нові машини для сільського та лісового господарства.

Також - операційну систему UNI-TOUCH для керування причіпного пристрою Unimog.

Нові Unimog U 535 потужністю 260 кВт (354 к.с.) та Unimog U 530 з новою гідропневматичною підвіскою на задній осі, яка забезпечує стабілізацію під час руху та при роботі з важкими вантажами.

У полі Unimog може виконувати звичайні завдання фермера з відповідними знаряддями. Переваги Unimog, сумісного з шосейними дорогами, особливо актуальні для транспортування на великі відстані.

Висока потужність двигуна Unimog U 535 задовольняє вимоги багатьох клієнтів у важкому секторі з повною масою до 16,5 тонн. У поєднанні з механічним валом відбору потужності для повного використання потужності двигуна це дозволяє працювати з таким потужним обладнанням, як дробарка для деревини.

Unimog може розганятися до 89 км/год. Синергетична тягова система EasyDrive дозволяє швидко перемикатися між механічною та гідростатичною трансмісією для плавного руху на швидкості до 50 км/год.

У робочому режимі EasyDrive дозволяє плавно регулювати робочу швидкість незалежно від оборотів двигуна і підтримувати її за допомогою функції круїз-контролю.

За допомогою опціональної системи контролю тиску в шинах tirecontrol plus водій може одним натисканням кнопки випустити повітря з шин в полі й підкачати їх на дорозі, навіть під час руху.

Більша площа контакту шин збільшує зчеплення і сприяє водінню та роботі з мінімальним впливом на ґрунт.

Для керування Unimog достатньо посвідчення тракториста-машиніста з обмеженням швидкості до 60 км/год.

Користувач може підключати додаткові компоненти через ISOBUS. Охолоджувач можна швидко очистити за допомогою функції Cleanfix, навіть після роботи в умовах підвищеної запиленості.

Висока швидкість руху дозволяє швидко переїжджати з одного поля на інше по дорозі, особливо в період інтенсивного збору врожаю. Це дає водієві Unimog більший робочий діапазон і більш ефективне використання коротких проміжків часу збирання врожаю.

Нові функції операційної системи зосереджені на повністю переглянутій центральній консолі, сенсорному екрані та більш гнучкому розташуванні джойстика.

Центральна консоль має більш компактну конструкцію і може переміщатися вбік, а також вперед і назад. Кількість елементів керування також зменшено для економії простору, підвищення інтуїтивності та прискорення роботи.

Це стало можливим завдяки індивідуальному призначенню кнопок для швидкого доступу до часто використовуваних функцій.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова операційна система UNI-TOUCH буде встановлюватися в стандартній комплектації на кожен Unimog модельного ряду U 219 – U 535 з другого кварталу 2024 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: