Понеділок, 25 квітня 2022 09:14

Україна отримала зі Швеції унікальні «швидкі» на базі Mercedes та Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні багато країн активно допомагають Україні автомобілями швидкої допомоги. Нещодавно до нас прибули три досить цікаві машини зі Швеції.

Дві з них побудовані місцевим кузовним ательє Nilsson, яке було утворено ще у 20-ті роки. минулого століття і працює переважно із автомобілями марки Volvo.

В даному разі це «швидка» на базі Volvo V70, етапна модель Nilsson, що дебютувала у 2010 році. Вона відрізняється надбудовою із ступінчастою бічною віконною лінією.

Габаритна довжина становить 5878 мм, ширина 1861 мм та висота 2189 мм. Споряджена маса – 2300 кг, а повна – 2900 кг. В рух повнопривідну машину наводить 2,4-літровий двигун D5 (Євро 5) потужністю 215 к. с., що працює у парі з автоматичною КП.

Що ж до третього автомобіля швидкої допомоги, то він виконаний на базі Mercedes-Benz E-Class третього покоління (W211) відомим німецьким кузовним ательє Binz.

Всі ці «швидкі», заповнені медикаментами, були передані шведською службою порятунку Garage 104, а спонсором виступила компанія WIBAX, яка займається розробкою, виробництвом, зберіганням та продажем різних рідких хімічних продуктів, у тому числі біопалива.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на даний час один з автомобілів передано до тероборони, а два інших працюють в медзакладах Львова та Харкова.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: