Субота, 15 серпня 2020 18:21

Volkswagen анонсував нову версію Caddy

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий Caddy має 19 допоміжних систем для комфорту і безпеки під час руху.

Volkswagen Commercial Vehicles оприлюднила перші зображення і інформацію про наступника Caddy Beach, нового серійного міні-кемпера, побудованого на повністю оновленому 5-му поколінні фургона Caddy.

Одна з нових особливостей моделі - це скляний дах площею 1,4 м3, який разом з усіма вікнами автомобіля можна примусово затемнити, щоб забезпечити комфорт під час сну. Крім цього, для комфортного сну пропонується майже двометрове ліжко з дисковими пружинами, які були запозичені у моделей California або Grand California.

Новий Caddy має 19 допоміжних систем для комфорту і безпеки під час руху. У їх число входить Travel Assist, який дозволяє здійснювати допоміжне водіння в усьому діапазоні швидкостей. Крім цього, новинкою в Caddy є Trailer Assist для полегшення маневрування заднім ходом з причепом, а також системи Side-Assist і Rear Traffic Alert.

В якості силових установок для нового Caddy пропонуються нові чотирициліндрові двигуни, які мають вихідну потужність від 55 кВт (75 к.с.) до 90 кВт (122 к.с.). Завдяки двом каталітичним конвертерів SCR і, отже, подвійному упорскуванню AdBlue рівень викидів оксиду азоту (NOx) значно знижений в порівнянні з попередньою моделлю, що робить двигуни TDI Caddy одними з найчистіших дизельних двигунів у світі. Також є бензиновий двигун з турбонаддувом (TSI) потужністю 84 кВт/116 к.с.

Світова прем'єра нового компактного автофургона Caddy намічена на початок вересня цього року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: