П'ятниця, 16 серпня 2024 12:49

Volkswagen виводить на ринок Caddy eHybrid

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles розширив асортимент популярних розвізних машин Caddy версією eHybrid, тобто із плагін-гібридною силовою установкою.

У парі з 1,5-літровим бензиновим двигуном встановлений електродвигун, що забезпечує сумарну потужність 150 к. с. і максимальний крутний момент 350 Нм. У суто електричному режимі машина може проїхати до 122 км (WLPT).

Батареї ємністю 19,7 кВт.год. можна заряджати як постійним струмом до 50 кВт, так і від станцій Wallbox зі змінним струмом в 11 кВт. У комбінованому режимі витрата електроенергії становить 18,3-19,4 кВт.год. на 100 км, а пального – 0,4-0,5 л на 100 км.

При розряджених батареях автомобіль споживає 6,1 – 6,6 л бензину на «сотню». Максимальна швидкість – 183 км/год.

Гібридні машини пропонуються як зі стандартною колісною базою, так і з подовженою (Maxi), що дозволяє збільшити пасажиромісткість з 5 до 7 осіб. Caddy eHybrid доступний також й у вантажному виконанні Cargo – також з двома варіантами колісної бази.

Гібридна версія оснащується автоматизованою 6-ступеневою коробкою передач з двома зчепленнями (DSG). Що ж до машин з дизельними агрегатами, то вони комплектуються також «коробками» DSG: 6-ти, або 7-ступеневою – для моторів в 102 та 122 к. с. відповідно.

А ось автомобілі з бензиновим мотором в 115 “конячок” опціонально можуть оснащуватися або механічною КП, або DSG.

Зазначимо, що Volkswagen Caddy Сargo 2025 модельного року отримав низку додаткових електронних помічників. У стандартне оснащення увійшов цифровий щиток приладів, а як опція – голосове управління IDA з функцією ChatGPT.

У майбутньому машини Сaddy оснастять системою визначення дорожніх знаків Dynamic Road Sign Display, круїз-контролем, Park Distance Control, а також системою контролю за уважністю водія Advanced Driver Attention & Drowsiness Monitor.

А ось вантажна версія – Caddy Сargo вже отримала бічні та віконні надувні подушки безпеки, багатофункціональну камеру, індикатор втрати тиску у шинах, системи Lane Assist та Front Assist з моніторингом пішоходів та велосипедистів.

Крім того, стандартну комплектацію входить багатофункціональне рульове колесо. Всі ці нововведення дозволили Caddy Cargo отримати на тестах EuroNCAP найвищий рейтинг – Platinum.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Німеччині прайси на вантажний Cargo стартують від 44 012 євро за стандартну версію та 46 475 євро за подовжену – Maxi. Пасажирський варіант обійдеться від 44565 та 48397 євро відповідно.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: