П'ятниця, 09 серпня 2024 11:15

Українські прикордонники отримали 100 Volkswagen Transporter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, благодійна організація MK Foundation здійснила наймасштабнішу передачу авто: 100 бусів Volkswagen Transporter передано на захист країни.

Отримувачами техніки стали бойові підрозділи Державної прикордонної служби, що боронять країну в найгарячіших фронтових напрямках.

В Благодійному фонді переконані, що такі великі централізовані передачі дозволяють командуванню більш ефективно розподіляти допомогу між структурними підрозділами й планувати майбутні бойові задачі.

«Ці машини вже розподілені між різними загонами Прикордонної служби, вони підуть на найбільш важкі ділянки лінії зіткнення з підступним ворогом — це Херсонський, Запорізький, Донецький, Луганський та Харківський напрямки.

Транспорт буде використовуватись для виконання завдань з логістичного забезпечення, евакуації, а головне його призначення — це збереження життя та здоров’я наших бійців», – наголосив начальник управління озброєння Державної прикордонної служби України Володимир Кулагін.

Загалом зазначений MK Foundation передав Державній прикордонній службі за час війни 313 автомобілів марки Volkswagen Transporter, дві вантажівки Iveco та три карети швидкої допомоги.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, передача бусів VW відбулася перед центральним входом до Національного музею історії України у Другій світовій війні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: