Четвер, 08 серпня 2024 13:19

В Україні передали новітній тягач Volvo FH AERO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно дилерський центр «Негабарит» передав два тягачі в топовій комплектації для замовника у Волинській області.

Тягачі FH AERO обладнані дизельним двигуном потужність 500 к.с. та двигуном 460TC I-Save. Volvo FH з I-Save ідеально підходить для зменшення споживання пального.

Серцем I-Save є двигун D13 із турбокомпаундною технологією, що забезпечує більший крутний момент на низьких обертах двигуна. Результатом є більш плавний, тихіший рух та значно зменшене споживання пального.

I-See оптимізує швидкість, перемикання передач, рух накатом і зупинку двигуна для фактичного маршруту, коли ви їдете з увімкненим круїз-контролем.

Він у режимі реального часу враховує топографію, повороти, кільцеві розв’язки та інформацію про дорожній рух, що чекають попереду.

Адаптивний круїз контроль в поєднанні з системою попередження зіткнень з функцією екстреного гальмування та система допомоги при зміні смуги руху, забезпечує безпеку для усіх учасників дорожнього руху.

Також в комплектацію тягача включено система попередження про втому водія.

Унікальна допоміжна система керування, яка знімає напругу, додаючи стабільності під час водіння. Система динамічного керування від Volvo покращує контроль на будь-якій швидкості, забезпечує активне керування системами підтримки водія та підвищує вашу безпеку.

Світлодіодні фари головного світла, включають матричне дальнє світло, що полегшує працю водія.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автономний стоянковий кондиціонер, поворотно-відкидне сидіння пасажира - RELAX, нижня спальна полиця, що складається в голові механічно –забезпечують водію комфортний відпочинок в далеких поїздках.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: