Субота, 15 серпня 2020 13:03

Німці представили комерційний електромобіль-трансформер. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в базовому виконанні буде пропонуватися варіант фургона.

Німецька фірма Electric Brands готова вивести на ринок абсолютно новий електромобіль eBussy з базовою ціною трохи більше 15 000 євро. В його основі - трансформована платформа. Завдяки їй виробник планує випустити цілу лінійку транспортних засобів. Серед них будуть пікап, кемпер і навіть кабріолет.

Новинка отримала привабливу зовнішність, в якій простежуються нотки ретро. Плавні лінії кузова, округлі фари, з'єднані чорною панеллю з логотипом посередині, роблять його схожим з Honda e. Також помітні відверті відсилання до легендарного Volkswagen T1.

Ще одне нововведення чекає в салоні - це рухливе кермо. Його можна встановити зліва, справа або посередині. Це стало можливим завдяки технології drive-by-wire. Вона передбачає заміну механічних вузлів рульового управління електронними.

Базовий фургон eBussy укомплектований мотор-колесами потужністю до 20 к.с. з видатним крутним моментом 1000 Нм. Двигуни живляться від акумулятора ємністю всього 10 кВт-год, здатного забезпечити пробіг до 200 км. Завдяки батареї на 30 кВт-год автомобіль зможе проїжджати до 600 км.

Очікується, що на ринку Європи продажі eBussy почнуться в 2021 році. Цінник вже відомий. Базову версію eBussy оцінили в 15 800 євро. При цьому найдорожчим буде кемпер - 28 800 євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: