Понеділок, 26 липня 2021 11:39

Allison представила інноваційну трансмісію для позашляхової техніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Allison Transmission, провідний розробник і виробник силових установок та повністю автоматичних трансмісій для комерційного транспорту і спецтехніки, оголосив про запуск TerraTran.

TerraTran – це остання інновація в системах приводу, спеціально створена для світових ринків будівництва та гірничодобувної галузі.

TerraTran базується на перевіреній трансмісії Allison 4000 Series, яка була спеціально створена з достатньою гнучкістю застосування для позашляхової техніки, такої як автокрани, шарнірно-зчленовані і кар'єрні самоскиди.

TerraTran розроблявся на основі відгуків клієнтів, які вказали на потребу в перевіреній надійності і довговічності трансмісії Allison 4000 Series, але зі збільшеними потужністю, крутним моментом і повною масою автомобіля, а також з додаванням можливості швидкого реверсу.

TerraTran має максимальну потужність до 800 к.с. і крутний момент до 2231 Нм, в залежності від області і операцій застосування, а також включає сім передніх і дві задніх швидкості.

З додатковим швидким реверсом TerraTran забезпечує підвищену продуктивність та оптимізує професійну ефективність. Польові випробування, проведені протягом приблизно двох років, показали, що TerraTran дозволяє поліпшити керованість, здатність долати підйоми і маневреність в важких умовах експлуатації.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, першим з виробників техніки, хто інтегрує TerraTran в свою продукцію, стане китайська компанія Xuzhou Construction Machinery Group (XCMG). TerraTran буде спочатку запущений на всюдихідному автокрані XCMG.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: