П'ятниця, 14 квітня 2023 11:50

Херсонщина отримає 10 одиниць спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, критична інфраструктура Херсонщини отримає 10 одиниць різноманітної спецтехніки виробництва Заводу «Техкомплект».

Перша одиниця з цієї, такої необхідної деакупованому регіону України, спеціальної техніки - це 12-тонний автокран XCMG XCT12L4_1 на спецшасі.

Автокран XCMG XCT12L4_1 випускається китайським брендом Xuzhou Construction Machinery Group. Автокран XCMG XCT12L4_1 на спецшасі призначений для виконання вантажно-розвантажувальних та будівельно-монтажних робіт на розосереджених об'єктах.

Кабіна водія обладнана кондиціонером та спальним місцем. Зручна кабіна кранівника зі стильним дизайном має гарний огляд території, що спрощує роботу оператора.

Стріла з чотирма секціями та восьмикутним профілем має двоциліндровий механізм висування та забезпечує не тільки невеликі розміри крана, а й плавне переміщення вантажу.

Вдосконалена вантажопідйомність дозволяє працювати з вагами різних мас і габаритів.

Ходовий пристрій крана має підвищену прохідність, що дуже важливо для експлуатації на будівельних майданчиках, до яких потрібно добиратися поганими дорогами.

Підвіска оснащена гумовими подушками, що супроводжує плавність ходу на нерівній дорозі.

Висока швидкість пересування можлива завдяки модернізованій коробці передач, потужному автомобільному шасі, що суттєво покращить продуктивність та експлуатацію на об'єктах, які розташовані на невеликіх відстанях один від одного.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, витрата пального невелика, що робить автокран більш економним у роботі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: