Четвер, 15 липня 2021 09:55

Cummins тестує водневий двигун внутрішнього згоряння

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після проведення пробних випробувань компанія Cummins планує оцінити роботу двигуна внутрішнього згоряння на водневому паливі в різних умовах експлуатації.

Компанія Cummins починає випробування двигуна внутрішнього згоряння, що працює на водневому паливі.

«Ми використовуємо всі нові платформи двигунів, оснащені новітніми технологіями для підвищення питомої потужності, зниження тертя і підвищення теплової ефективності, що дозволяє нам уникнути типових обмежень продуктивності і ефективності, пов'язаних з переведенням дизельних або газових двигунів на водневе паливо», - стверджує Шрікант Падманабхан, президент сегмента двигунів Cummins

Повідомляється, що компанія оптимістично налаштована щодо виведення двигуна на ринок. Після проведення пробних випробувань планується оцінити роботу двигуна в різних дорожніх і позашляхових умовах.

Випробування є частиною стратегії щодо прискорення процесу декарбонізації комерційних автомобілів.

Водневі двигуни можуть використовувати екологічно чисте водневе паливо, вироблене електролізерами, виготовленими компанією Cummins, при цьому викиди CO2 і оксиду азоту (NOx) через вихлопну трубу практично нульові.

Cummins інвестує в цілий ряд технологій для підтримки транспорту на основі водню, включаючи водневі двигуни, паливні елементи, електролізери і ємності для зберігання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, програма водневих двигунів може потенційно розширити технологічні можливості для досягнення більш екологічного транспортного сектора, доповнюючи н ряд рішень в області водневих паливних елементів, електричних акумуляторів та силових агрегатів на поновлюваному природному газі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: