Вівторок, 16 січня 2024 11:28

Партнери Opet ‒ тільки найкраще!

Рівень сервісу партнерів Opеt прагне відповідати незмінно високій якості продуктів першого заповнення бренду Opet, щоб завжди якнайкраще виправдовувати очікування та намагатися перевершувати сподівання користувачів. Переконайтеся самі ‒ звертайтеся до дистриб’юторів Opet, тому що наші партнери надають наступні переваги для співпраці.

Офіційні дистриб’ютори Opet представляють з перших рук широкий асортимент мастильних матеріалів та сервісних продуктів виробництва Opet Fuchs Madeni Yağ San. Tic. A.Ş. найвищої якості. На території України продукцію бренду реалізують як компанії національного масштабу, так і регіональної та спеціалізованої діяльності. Наприклад експертні рішення Opet забезпечують профільні дистриб’ютори серед транспортних підприємств вантажних та пасажирських перевезень, видобувних та будівельних компаній, станцій технічного обслуговування (СТО) легкових та комерційних автомобілів, аграрних компаній та сільських і фермерських господарств тощо.

Окрім надання всієї супровідної технічної документації на продукти Opet, дистриб’ютори пропонують вигідні пропозиції, що включають вигідне ціноутворення, значне відтермінування платежів, формування складських запасів і гнучку доставку, постійні маркетингові та періодичні промо активності, технічну підтримку та інше. Увесь персонал партнерів Opet проходять регулярні навчання від імпортера та є долученими до он-лайн підтримки від виробника, що дозволяє у найкоротші терміни вирішувати різноманітні технічні запити користувачів.

Додатковою перевагою співпраці з Opet є можливість скористатися безкоштовним сервісом Fullcheck від виробника, що заощаджує фінанси клієнтів та підвищує ефективність бізнесу.

Звертайтеся до opetних дистриб’юторів за подробицями та отримуйте вигідні пропозиції і ефективні рішення вже зараз.

Долучайтеся до наших груп Facebook та viber та будьте в курсі подій.

 

Про компанію-виробника:

Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. – одна з найбільших промислових компаній Туреччини. Виробляє та реалізує автомобільні та промислові мастильні матеріали, засоби з догляду за автомобілями, а також надає післяпродажні послуги. Виробничі потужності обсягом 60 000 тон готової продукції в рік розташовані в індустріальному регіоні İzmir, м. Aliağa.

Система менеджменту Компанії та її виробничих активів відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 16949, OHSAS 18001, TSE EN ISO/IEC 17025.

Компанія постійно співпрацює з багатьма виробниками техніки, серед яких Ford, Turk Traktor, Renault, MAN та багато інших, з метою вдосконалення рецептур мастильних матеріалів. Кваліфікований персонал сучасної власної лабораторії, оснащеної всім необхідним обладнанням та акредитованої Турецькою Акредитаційною Агенцію TÜRKAK за стандартом TS EN ISO/IEC 17025, проводить більше 300 тис. тестів на рік, які включають вхідний контроль якості сировини, контроль якості готової продукції, тестування упаковки, науково-дослідницькі роботи по створенню нових рецептур та аналіз відпрацьованих олив в межах сервісу Fullcheck LAB.

Мастильні матеріали виробництва Компанії є продукцією первинної заливки в техніку Ford Trucks, Fiat, Case, New Holland, Otokar та мають допуски провідних виробників техніки: MAN, Volvo, Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, Renault, BMW і т. д.

В Україну мастильні матеріали поставляються напряму з заводу на центральний склад в Києві і далі на склади офіційних дистриб’юторів, тим самим гарантується збереження якості продукції на всіх етапах постачання до кінцевого споживача.

Лінійка продукції Opet містить у собі широкий асортимент моторних та трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил, гальмівних та гідравлічних рідини для обслуговування вантажних та легкових автомобілів, сільськогосподарської та будівельної техніки, мотоциклів та водяного транспорту. Це дозволяє повністю задовольнити потреби приватних та корпоративних споживачів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: