Понеділок, 10 червня 2024 13:21

Майбутнє та сьогодення олив для вантажівок

Електрокаром вже нікого не здивуєш, навіть електричний комерційний транспорт вже стає буденністю. На шляху до електрифікації вантажівок настала епоха олив низької в’язкості, до яких свій вклад вносить Opet Lubricants. Разом із світовими трендами, Opet випускає асортимент мастильних матеріалів для автопарку України.

Крайніми досягненнями поміж величезної кількості напрацювань підприємства Opet Fuchs Madeni Yağ San. Tic. A.Ş. є розробка та випуск спільно з інженерами Ford ультра високопродуктивної моторної оливи Fullpro HT SYN LD 5W-20 для нового покоління двигунів з низькими показниками емісії Euro-6. Це ексклюзивна олива для першої та сервісної заправки двигунів нового покоління Ecotorq Euro VI тягачів Ford F-Max, випущених з початку 2023 року.

Для конвеєрної заливки та сервісного обслуговування серій дорожніх і будівельних машин Ford Trucks норм Euro-6 до вищезазначеного періоду є регламентованою Fullpro HT SYN LD 5W-30, яка також виконує вимоги інших автобрендів, напр. DTFR 15C110, Scania LDF-4 та ін.
До речі, для надсучасних двигунів MAN та Scania Euro 6-d призначено енергозберігаючу оливу класу SAE 5W-20 ‒ Opet Fullpro HT 5W-20, що очікує офіційне схвалення M 3977.

Найбільш затребуваними моторними оливами Opet для сучасних вантажних автопарків України наразі є мастильні матеріали серії LSPS, які створені на основі синтетичних базових олив і передових технологій легувальних додатків, що задовольняють суворі вимоги щодо збереження ресурсу високопродуктивних двигунів та систем емісії (DPF, DOC, CRT, SCR, PM-KAT), навіть за тривалих міжзмінних інтервалів:

  • синтетична олива Fullpro HT LSPS 5W-30 класифікована згідно ACEA за E6/E7/E8/E11, ліцензована API CK-4/SN та володіє допусками DTFR 15C110 (MB-Approval 228.51), Volvo VDS-4.5, MAN М3677 та ін.;
  • флагманська олива Fullpro HT LSPS 10W-40 сертифікована API CI-4, виконує вимоги ACEA E6/E7/E9, DAF Euro-5 та має схвалення DTFR 15C110 (MB- Approval 228.51 ), Ford WSS-M2C944-A, Volvo VDS-3 і суміжні.

Серед підприємств з різними видами комерційної техніки популярними є мастильні матеріали Opet першого заповнення серії MSPS, що призначені для стандартних напрацювань сучасних дорожніх та позашляхових машин ‒ Fullpro HT MSPS 10W-30, Fullpro HT MSPS 10W-40 та Fullpro HT MSPS 15W-40 надають переваги паливної економічності та збереження довкілля і ресурсу транспортних засобів для майбутніх досягнень.

Реалії сьогодення вантажоперевізників не завжди оптимістичні, зважаючи на умови експлуатації вантажівок. Одним із наріжних каменів на шляху виступає пальне. Саме для екстремальних умов роботи та використання сумнівного дизельного пального розрахована високо ресурсна олива Opet Fullpro HT 10W-40, що забезпечує надзвичайний захист згідно ACEA E4/E7 та схвалень DQC III-18, MAN M 3277, DTFR 15B120 (MB-Approval 228.5) і ряду інших.

Масове застосування у комерційній техніці, зокрема вантажівках попередніх поколінь, без прогресивних систем очищення викидів на основі сажових фільтрів та їхніх комбінацій здобула моторна олива зі стандартними показниками зольності ‒ Fullmaster 10W-40. Ліцензована у класі API CI-4, що дозволяє з упевненістю працювати у потужних дизельних двигунах з активними системами рециркуляції EGR. Є омологованою ключовими автовиробниками та перевіреною багатьма перевізниками в Україні.

Прямуйте у майбутнє з надійними оливами Opet від офіційного представника ‒ компанії «Фукс Мастила Україна» та отримуйте більше.

Дізнавайтеся про переваги у широкій мережі представників бренду або онлайн на нашій офіційній сторінці у Facebook.




Ще матеріали з цієї категорії: « Бестселери комерційних олив

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: