Неділя, 23 червня 2024 11:53

Rolls-Royce випустив гібридний двигун для танків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Виробник промислових моторів створив новий гібридний V10 потужністю 1475 к.с., який використовуватиметься в бронетехніці.

Силовий агрегат належить до військових двигунів Series 199 від Rolls-Royce Holdings. Цей холдинг жодного відношення до автомобільного бренду Rolls Royce в структурі BMW Group не має.

Військова бронетехніка масою від 50 до 70 тонн, яка використовує силові агрегати Rolls-Royce, надалі матиме акумуляторно-електричні силові агрегати, які щойно продемонстровані на оборонній виставці Eurosatory 2024.

За словами керівника відділу розробки військових двигунів і систем в Rolls-Royce Power Systems Крістіана Вольфа, Rolls-Royce об'єднав дизельний двигун V10 з акумуляторно-електричним приводом.

Окрім збільшення потужності, використання гібридної системи також допомагає краще приховувати танки від тепловізорів.

Rolls-Royce не вдавався в подробиці, але підтвердив, що мотор працює на дизельному паливі і може бути доповнений гідравлічними агрегатами, повітряними компресорами та електрогенераторами.

Зараз він видає 1475 к.с. або 1100 кВт, але це не межа. Виробник заявив про розробку 1600-сильного силового агрегата.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Гібридна система корисна не тільки тихим ходом. Вона допомагає в прискоренні та швидкісному водінні, що є важливими фактором для військового автомобіля.




Інформація:

Ще матеріали з цієї категорії: « Майбутнє та сьогодення олив для вантажівок

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: