Понеділок, 20 травня 2019 10:33

В Україні визначили кращого оператора спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в суботу 18 травня 2019 р. на ВДНХ в Києві відбувся український етап змагань операторів важкої дорожньо-будівельної техніки «Operators Club», під час якого були визначені кращі оператори спецтехніки.

Змагання операторів вже більше 20-ти років проходять в Європі, а в Україні відбулося втретє.

Захід «Operators Club» включав в себе як основну професійну частину змагань операторів (а саме: виконання завдань на дорожньо-будівельній техніці під наглядом інструкторів та арбітрів, визначення призерів та нагородження найкращих), так і розважально-пізнавальну частину для широкої публіки – яскраве шоу на відкриття, конкурси та вікторини для всіх відвідувачів заходу, а також аніматори та ігри для наймолодших.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в змаганнях брали участь 47 оператори. Після проходження 1-го етапу було відібрано 10 найкращих, а за результатами двох етапів визначені переможці в Україні:

  • 1 місце – Гуров Олександр,
  • 2 місце – Літвінов Володимир,
  • 3 місце – Тетерук Олександр.

Нагадаємо, організатор заходу – виробник техніки компанія Volvo Construction Equipment, а також офіційний дилер Volvo CE в Україні – ТОВ  «ЕТС».

На заході були присутні офіційні представники представники компанії Volvo CE, керівництво офіційного дилера Volvo CE в Україні ТОВ «ЕТС», а також представник міністерства Освіти Мірошниченко Катерина Борисівна, начальник відділу змісту освіти та організації освітнього процесу та декілька професійно-технічних закладів в рамках програми роботи з молоддю.

На загальноєвропейському фіналі змагань, що відбудеться у Швеції, Україну будуть представляти Олександр Гуров та Володимир Літвінов.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: